maandag 10 oktober 2016

Space Engineers Review | Free Download !

Space Engineers.

Het spel zelf is geïnspireerd door minecraft maar dat valt zeker wel op als je het speelt.
Het spel is dan ook iets wat vele mensen zoeken de kans om de ruimte te doorzoeken, eigen ruimte schepen te bouwen en een echte ruimte piraat te worden !
Space Engineers Review!
Ikzelf ben een grote fan van de ruimte en zoek ook alles op wat ik maar kan vinden en dit spel ? heeft mijn wensen echt ver overtroffen.
Je moet rekening houden met zwaartekracht die je kan beïnvloeden door technologie en je kan je ruimteschip bouwen naar je eigen wensen !
Het is zelfs zo dat om de zoveel tijd ruimteschepen in jou buurt komen gevlogen die je kan leeg halen voor materialen.

Dit spel is geschikt voor multiplayer maar ook single player is uitdagend.

CREATIVE MODE !

Je hebt een mode in het spel waar je kan bouwen zonder materialen te verzamelen dit noemen we in het engels de creative mode(creatieve modus).
Dit is wel leuk omdat je zo ook het spel kan uitproberen, maar ook voor mensen met ervaring in dit spel is deze modus handig.
Het laat je creativiteit vrij en komt tot vele mooie resultaten.
De resultaten is waar de meeste het spel voor spelen, ikzelf bouw graag naar starwars toe  die films kent iedereen ongetwijfeld wel haha.

Ik denk dat vele mensen het creatieve gedeelte onderschatten, ja je hebt alles wat je nodig hebt ieder blokje ieder stukje techonologie, Maar je moet het nog kunnen begrijpen !
Niet alleen dat, niet iedereen is even creatief. Sommige tekenaars bijvoorbeeld tekenen een hélé stad als het moet maar iemand dat nooit heeft getekent zonder creativiteit zal amper een hondje kunnen tekenen.

Creativiteit heeft héél veel te maken met improviseren, daarom dat veel mensen meedoen aan improvisatie curssusen enzovoort.

Vele mensen weten echter niet wat creativiteit in houd en hier gaan zij de fout in !

Survival mode !

Je hebt buiten creative mode ook survival mode(overleving modus), deze is zeer leuk omdat alles wat je bouwt ook degelijk aanvoelt als een overwinning.
Je kan vele videos vinden op youtube maar het zelf doen is nog altijd leuker ofja dit is dan toch mijn mening!
Survival is buiten een serieuze uitdaging ook zéér zéér leuk, schepen leegroven is een must net zoals materialen verzamelen om deze dan tot het goede in te zetten ! 
Mensen begrijpen af en toe niet dat die uitdaging soms wel eens leuk kan zijn.
Soms is iets dat te gemakkelijk is net moeilijk en iets dat te moeilijk is blijft moeilijk, wat ik bedoel is dat sommige mensen een reden voor alles zoeken terwijl de reden vrij duidelijk is !
Space engineer Review
Een geautomatiseerd mining schip !

Als je dit met vrienden doet is het spel nog leuker sinds je taken kan verdelen.
Ikzelf bouw altijd een groot ruimte schip en een grote thuis basis, het ruimte schip is voor leegroven en heeft ook kleine schipjes erin met een landingsbaan zodat ik in en uit kan net zoals mijn vrienden !
Space engineers is één van de games dat ik stond van te popelen om een review over te schrijven !

Je kan dingen automatiseren met een schip zoals minen, maar je kan ook crashen waardoor je kan doodgaan wat vrij duidelijk is maar vele mensen willen snelle schepen maar als je niet goed kan vliegen is dat ook niet altijd de juiste keuze!
Het beste om mee te starte is een klein mining schipje of een klein schipje waarmee je cargo's (containers van lege schepen) gaat leeghalen sinds deze verlaten zijn zit daar altijd wel iets handig en bruikbaar in ! zo kan je ook alles opnemen van dat schip en het gebruiken om jouw schip uit te bouwen !

Een klein schip is vaak efficient als het juist is gebouwd zo kan je gemakkelijk dingen ophalen !
Een groot schip is trager en heeft ruimte nodig maar is ideaal voor verkenning en voor een laadruimte bij te hebben.
Daarom dat ik vaak beide combineer !

Een basis is ook héél leuk je kan het zo groot maken dat je wil met alle opties die je zelf wilt, het is zéér gemakkelijk maar ook zéér moeilijk dit ligt compleet aan welke materialen je snel vind en welke niet.
Mensen proberen alles maar snel snel te doen maar materialen verzamelen duurt een tijdje en dat kunnen niet veel mensen aan, het vereist geduld en daar gaat het vaak in de fout !
Waarom? omdat mensen totaal niet geduldig zijn en het dan maar op het spel steken, dit heb ik vaak gezien bij space engineers ze zoeken excuusjes maar eigenlijk doen ze zelf niets om te bouwen naar wat ze willen.

Er is een oplossing voor dit probleem !  NIET OPGEVEN.
Simple as that soms kan het spel tegensteken maar mischien vind je je volgende week dan weer in staat om het te spelen of zelfs een maand later neem je tijd maar geeft niet op.
Je tijd nemen en opgeven lijken hetzelfde maar ze kunnen zéér verschillend zijn.

Sommige spelletjes vereisen meer commitment(meer toewijding!) sommige mensen hebben dit er niet voor over en dat is hun keuze maar als je dan reacties op het spel gaat geven omdat je het niet vol houd is gewoon spijtig.
Ikzelf vind het een geweldig spel en heb alleen maar goede dingen meegemaakt en heel veel plezier !
Ik weet nog mijn eerste basis waar ik 3 weken aan heb bezig gezeten dit was af en toe saai ja... En het viel af en toe tegen... maar het was het zeker waard !
Niet alleen heb ik een mooie basis en mooi schip gebouwd ? Nee ik heb ook véél geleerd !
Dat is het mooie aan het spel je blijft dingen leren, je blijft je kennis toepassen op een creatieve manier !

FREE SPACE ENGINEERS | GRATIS SPACE ENGINEERS?!
Jaja, wij geven ook weer gratis space engineers weg!
English: yes we're giving away space engineers!
Je kan het krijgen met enkele simpele stapjes !
English: it's easy to get just by following some easy steps
STEP 1 | STAP 1 : +1 this post on google!
STEP 2 | STAP 2 : click | klik download!
STEP 3 | STAP 3 : VERIFY YOURSELF |verifieer jezelf
(REAL INFO REQUIRED | ECHTE INFORMATIE VEREIST)
STEP 4 | STAP 4 : HAVE FUN | VEEL PLEZIER !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Know us

Our Team

Contact us

Naam

E-mail *

Bericht *